Stall Holmlund

Monipuolisuutta ja iloa hevosen ja ratsastajan yhteistyöhön.

Malin Holmlund kouluttaa yksilöllisesti hevosia ja ratsukoita varsasta vaariin, niin harrastelijoita kuin kilpailijoitakin.

Malin on valmentaja, jonka toiminta perustuu positiiviseen oppimiseen. Malinin kanssa pidetään hauskaa ja opitaan oikein.

 
 

Olen elänyt ja työskennellyt hevosten parissa koko elämäni. Matkani alkoi Pohjois-Ruotsista, jossa jo pienenä tyttönä innostuin hevosista. Tämän jälkeen hevoset ovat tuoneet minut Espanjan kautta Suomeen.

Matkan varrella olen hankkinut ratsastuksenopettajan tutkinnon Ruotsissa, työskennellyt ravitalleilla apuvalmentajana sekä etenkin kouluttanut nuoria hevosia.

Edelleen hevoset ovat elämäni tärkein asia: tänä päivänä suurimman osan ajastani vietän oppilaitteni ja valmennettavieni kanssa.

Yhdessä mieheni Ivar Holmlundin kanssa teen töitä ravivalmennuksessa olevien hevosten parissa.

Erikoisosaamiseni on hevosen käyttäytymisen ymmärtäminen. Olen erityisen kiinnostunut hevosen ajatusmaailmasta ja ongelmallisesti käyttäytyvän hevosen auttamisesta.

Käytöshäiriöiden syiden hakeminen ja näiden perusteella olosuhteiden muuttaminen ja korjaaminen niin, että hevonen taas pystyy kokemaan ympäristönsä turvalliseksi on yksi minua suuresti kiinnostavista aiheista.

Blogista - Från bloggen

Pikkuravuri ‘It’s Morasinia’ alkaa työnteon
with No Comments

Pikkuravuri ‘It’s Morasinia’ totutellaan vähitellen varusteisiin ja työntekoon. Ohjasajoa harjoitellaan aluksi ohjastajan ja kahden taluttajan voimin. Pikkuhiljaa opetetaan rutiineja ja palkitaan aina onnistumiset.

Pikkuori ensi kertaa kärryjen edessä
with No Comments

Nyt valjastetaan pikkuori ’It’s Morasin’ ensimmäistä kertaa ravikärryn eteen. Tätä ennen hevosta on kyllä totuteltu kärryllä: kärry on laitettu sen taakse ja aisoilla on kosketeltu sen kylkiä. Nyt, kun on tosipaikka, niin kokeneet Hanna-Maija ja Jouni ovat apuliinoissa.

Kaluamispölkky
with No Comments

Tässä vinkki, joka antaa hevosille seinien kaluamista mukavampaa puuhaa karsinaan!