Stall Holmlund

Monipuolisuutta ja iloa hevosen ja ratsastajan yhteistyöhön.

Malin Holmlund kouluttaa yksilöllisesti hevosia ja ratsukoita varsasta vaariin, niin harrastelijoita kuin kilpailijoitakin.

Malin on valmentaja, jonka toiminta perustuu positiiviseen oppimiseen. Malinin kanssa pidetään hauskaa ja opitaan oikein.

Malin Holmlund

Olen elänyt ja työskennellyt hevosten parissa koko elämäni. Matkani alkoi Pohjois-Ruotsista, jossa jo pienenä tyttönä innostuin hevosista. Tämän jälkeen hevoset ovat tuoneet minut Espanjan kautta Suomeen.

Matkan varrella olen hankkinut ratsastuksenopettajan tutkinnon Ruotsissa, työskennellyt ravitalleilla apuvalmentajana sekä etenkin kouluttanut nuoria hevosia.

Edelleen hevoset ovat elämäni tärkein asia: tänä päivänä suurimman osan ajastani vietän oppilaitteni ja valmennettavieni kanssa.

Mieheni Ivar Holmlundin jälkeen jatkan töitä ravivalmennuksessa olevien hevosten parissa, mutta pienimuotoisemmin kuin ennen.

Erikoisosaamiseni on hevosen käyttäytymisen ymmärtäminen. Olen erityisen kiinnostunut hevosen ajatusmaailmasta ja ongelmallisesti käyttäytyvän hevosen auttamisesta.

Käytöshäiriöiden syiden hakeminen ja näiden perusteella olosuhteiden muuttaminen ja korjaaminen niin, että hevonen taas pystyy kokemaan ympäristönsä turvalliseksi on yksi minua suuresti kiinnostavista aiheista.

Blogista - Från bloggen

Stall Holmlundin uudet tuulet
with No Comments

Ivarin poismeno on merkinnyt paljon Stall Holmlundille, mutta elämän on jatkuttava. Jatkan tallin toimintaa nyt yksin. Minulla on edelleen omia ratsuhevosia ja annan ratsastusopetusta sekä tallillani Kylmälässä että asiakkaitteni luona. Koulutan edelleen nuoria ratsuja ja ravureita tallillani. Jatkan myös Stall Holmlundin ravitoimintaa, joskin entiseen verrattuna pienimuotoisemmin. Vuokraan tallipaikkoja sekä ratsuille että ravureille. Hevosilla on ympärivuotisesti isot laiduntarhat Talli ja sen lähiympäristö harjoitusraviratoineen, ratsastuskenttineen, juksutusympyröineen ja metsäpolkuineen tarjoaa hyvät mahdollisuudet hevosten … Read More

Pikkuravuri ‘It’s Morasinia’ alkaa työnteon
with No Comments

Pikkuravuri ‘It’s Morasinia’ totutellaan vähitellen varusteisiin ja työntekoon. Ohjasajoa harjoitellaan aluksi ohjastajan ja kahden taluttajan voimin. Pikkuhiljaa opetetaan rutiineja ja palkitaan aina onnistumiset.

Pikkuori ensi kertaa kärryjen edessä
with No Comments

Nyt valjastetaan pikkuori ’It’s Morasin’ ensimmäistä kertaa ravikärryn eteen. Tätä ennen hevosta on kyllä totuteltu kärryllä: kärry on laitettu sen taakse ja aisoilla on kosketeltu sen kylkiä. Nyt, kun on tosipaikka, niin kokeneet Hanna-Maija ja Jouni ovat apuliinoissa.