Miksi Zaldi


Zaldin satuloissa yhdistyvät neljän tekijäsukupolven perinteet ja taidot nykyaikaiseen teknologiaan. Zaldin satuvalikoima on laaja, koulu- ja estesatuloista laukka- ja poolosatuloihin sekä erilaisiin iberialaisiin perinnesatuloihin. Zaldin satulat ovat hyvin räätälöitävissä hevosen ja ratsastajan tarpeiden mukaan. Uusi ns. TM-systeemi (thigh-block) lisää entisestäänkin ratsastajan vaihtoehtoja.

Lyhyemmät satulapatjat, leveämpi kanava tai syvempi istuin saattaa olla se tekijä, joka parantaa sekä hevosen että ratsastajan satulan käyttökokemusta merkittävästi.

Kun Zaldi kehitti satuloihinsa anatomiset paneelit, jotka antavat paremman liikkumatilan hevosen lavoille, suosittelin Zaldin satuloita yhä useammalle tuttavalleni ja asiakkaalleni. Tästä alkoi tiivis yhteistyöni Zaldin kanssa.

On erittäin tärkeää sovittaa satulaa asiantuntevan ja kokeneen henkilön ohjauksessa sekä kokeilla sitä kiireettömästi. En koskaan myy satulaa sovittamatta. Asiakkaani voi vuokrata koesatuloitani varmistaakseen onnistuneen lopputuloksen.

Tulen mielelläni avustamaan sinua löytämään sopivan satulan juuri sinulle ja hevosellesi! Saat minulta asiantuntevan ja kokeneen Zaldi-satulan sovittamis- ja testipalvelun. Myymilläni satuloilla on aina takuu!

Hevosen muuttuessa voin muokata satulan uudelleen sopivaksi.

Malinin eniten myymät satulamallit löydät tästä linkistä.