Zaldi on korkeaa laatua ja mukavuutta sekä hevoselle että ratsastajalle

 Zaldi-satulat tehdään käsityönä: rungot, nahan leikkaus, paneelit, satuloiden kokoaminen ja laadun tarkkailu kaikki omilla linjoillaan.

 

 

Zaldi-satuloista löytyy sopiva vaativallekin hevoselle ja ratsastajalle

 Zaldi valmistaa hyvin monenlaisia satuloita naisten sivuttain istuttavista satuloista lännensatuloihin. Itse tunnen parhaiten Zaldin koulu- ja estesatulat.

 

 

Koulusatulat

Estesatulat

Kira-Klass

Käsin, mittojen mukaan tehty satula, joka on muokattavissa hevosen ja ratsastajan mukaan: runko, jalustinhihnojen koukut, istuin, siivet, patjat, polvituet, vastinhihnat, nahan väri(t).

Santaana

Satulan runko on joustava ja sen muotoilu on ergonominen, mikä mahdollistaa hevosen ja ratsastajan vapaan liikkumisen, hyvän ja luotettavan kontaktin. 

Ergonomisissa siivissä on etu- ja takatuet. Lyhyet, uuden V-systeemin vastinhihnat. 

 

Drim

Käsin tehty satula, joka on täysin muokattavissa hevosen ja ratsastajan vaatimusten mukaisesti: runko, jalustinhihnojen kiinnikkeet, istuin, siivet, patjat, polvituet, vastinhihnat ja nahan väri(t).

Ledyard

Puolilaakea, pehmustettu istuin. Matalat polvituet. Joustava runko, jolla 10 vuoden takuu. Jalustinhihnojen turvakiinnikkeet ruostumatonta terästä. Lyhyet vastinhihnat. Korkealuokkaisen nahan väri(t) valittavissa.

 

Sanjorge

Loistava koulusatula, jonka runko on joustava, ja muotoilu on ergonominen.

Satulan pehmustettu istuin on syvä ja mukava ja mahdollistaa hyvän kontaktin ratsastajan ja hevosen kesken. Ergonomiset, pitkät siivet. Ilmatäytteiset polvituet voidaan säätää kahteen eri asentoon. Jalustinkoukut on muotoiltu 15% kulmaan, mikä helpottaa ratsastajaa pysymään oikeassa asennossa. Satulapatjoissa täytteenä vettä hylkivä villa ja lateksikumi. Pitkät, V-systeemin vastinhihnat. 
Satulaan käytettävän nahan värin voi valita ja värejä voi yhdistellä.

 

Star

Puolilaakea, pehmustettu istuin. Matalat polvituet. Joustava runko, jolla 5 vuoden takuu. Satulapatjoissa lateksikumitäyte. Jalustinhihnojen turvakiinnikkeet ruostumatonta terästä. Lyhyet vastinhihnat. Korkealuokkaisen nahan väri(t) valittavissa.

 

Lisätietoja satuloista, satuloiden sovittamisesta ja vuokraamisesta saat kysymällä Malinilta!

Satulasovitukseni hinta on €90,- + matkakulut.

Koesatulan kuukausivuokra on €100,-, joka hyvitetään uuden satulan hinnassa. Uuden satulan toimitus kestää yleensä kahdesta kolmeen viikkoa, joksi ajaksi ostaja voi lainata koesatulan ilman erillistä maksua.

Malinin yhteystiedot

Koko laajan Zaldin satulavalikoiman näet Zaldin sivuilta.

Katso myös, kun esittelen suosituimpia koulusatuloitani blogisivullani.